Üdvözölünk a sPirit látogatói között!

Néhány hasznos információt szeretnék Veled megosztani a tervezés és a kivitelezés menetéről.
Lehetőséged van árajánlatot kérni emailben, ahol a számodra már elképzelt fazont és díszítést meghatároztad, vagy ellátogatni az üzlethelyiségbe egy előre egyeztetett időpontban, ahol közösen megtervezzük a ruhád.
A személyes konzultáció során a stílusodnak, és az alakodnak megfelelő fazont kiválasztjuk, melyhez hasonló fel is tudsz próbálni az aktuális kollekció darabjai közül. A díszítő elemek (csipke, gyöngy, szalag) meghatározása, és kiválasztása után lezáródik a személyes konzultáció és kezdetét veszi a megvalósítás.

 

A megvalósítás első szakasza az alapanyag választás.

Személyesen elkísérlek Budapest egyik legelegánsabb méteráru boltjába, ahol nagyon sok minőségi alapanyagból kiválasztjuk a fazonnak megfelelő színű, árnyalatú selymet, tüllt és csipkéket, melyekből megvalósítjuk az elképzelt modern, elegáns esküvői ruhát.

 

A második szakasz a ruha elkészítése.

A makett próbát követően életre kel a megálmodott ruha a tűk, cérnák, csipkék, és gyöngyök felhasználásával, ahol a méretre igazítás és a díszítő megoldások véglegesítésével elkészül a várva várt Ruha.
A ruha elkészítése 3-4 hónapot vesz igénybe, és ez alatt az időszak alatt 3-4 alkalommal fogunk találkozni. A ruha elvitelekor ruhazsákot és vállfát biztosítok, hogy sértetlenül tudd elszállítani.

 

Mi különböztet meg minket a többi szalontól?

Mindenkivel személyesen foglalkozom, egyénre szabottan tervezem meg a ruhákat, és a próbák során is velem találkozhatnak a menyasszonyok.

Egyéni bejelentkezés alapján előre egyeztetett időpontban lehet időpontot foglalni, telefonon vagy e mailben.

Nyitva tartás: H-P:10-18 óráig
Telefon: 06-30-783-7364
E mail cím: info@spiritclothesdesign.hu